Netflix lanceert digitaal pretpark Nextworld

Geplaatst:

Netflix lanceerde onlangs Nextworld binnen Roblox. De streamingdienst beschrijft Nextworld als een digitaal pretpark.

Op dit moment is Nextworld beschikbaar als early access, dus het project is nog volop in ontwikkeling. Het fungeert als een hub waar spelers toegang hebben tot gebieden en games die gebaseerd zijn op andere Netflix-series en -films. Iedere omgeving in Nextworld linkt naar een bètaversie van een Roblox-game. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Stranger Things: Espace from Hawkins High, One Piece: East Blue Brawls en Rebel Moon: Outskirts Battles. Ieder gebied wordt beschermd door een personage uit de IP, waaronder Dustin van Stranger Things, Luffy van One Piece en Jimmy van Rebel Moon. Door uitdagingen aan te gaan binnen Nextworld, kun je valuta opbouwen. Hiermee kun jij vervolgens je pod uitbreiden met exclusieve voorwerpen. Daarnaast biedt je thuisbasis sociale functies die je de mogelijkheid geven om premières en kijkfeesten bij te wonen en dagelijkse contentbites te bekijken.

Nextworld is nu beschikbaar binnen Roblox en ontvangt op 17 mei de eerste update, die het Jurassic World: Chaos Theory event toevoegt.

Bron: YouTube Netflix

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord