New Xbox Experience nu te downloaden

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is hij er echt, The New Xbox Experience! Zodra je je Xbox vandaag aanzet zal er gezegd worden dat er een update beschikbaar is. Na de update heeft het dashboard een compleet nieuwe look gekregen.

Naast de nieuwe look kan je nu ook Avatars aanmaken. Dit lijkt een beetje op de Mii's van de Nintendo Wii, maar de Avatars gaan een stuk verder. Zo kan je zelf je kleren bepalen. Er zijn nog veel meer nieuwe functies. Download de update om ze allemaal te zien!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?