Niet meer gamen onder schooltijd

Alsof Duitse gamers het al niet moeilijk genoeg hebben, krijgen ze opnieuw een tegenslag te verduren. De Duitse krant Welt am Sonntag laat een overzicht zien van 22 aanbevelingen die het ontsporen van jongeren tegen moeten gaan.

Minister Udo Nagel geeft aan dat spijbelen het begin kan zijn van een criminele carrière. Daarom wil hij winkels verbieden demo-pods ingeschakeld te hebben tijdens lesuren, omdat scholieren hierdoor teveel lesuren zouden missen.

Ik vraag me dan persoonlijk af of deze maatregel gaat werken. Waar vind je tegenwoordig namelijk nog demopods waarvan de controllers normaal werken of überhaupt aangesloten zijn?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?