Check hier alle The Game Awards 2023 content

Nieuw deel voor Trauma Center op de DS

Aankomende zomer verschijnt in de Verenigde Staten deel twee van het simulatie-operatiespel Trauma Center: Under the Knife. In het nieuwe deel van deze pittige game ben je opnieuw dokter Stiles en is je tegenstander een agressief virus waar al meerdere mensen aan zijn overleden.

Met een partij nieuwe instrumenten ga je dit virus dan ook te lijf om de gehele mensheid te redden. Met welke instrumenten je dit gaat doen is nu nog niet bekend. Deel één van Trauma Center kenmerkte zich door een hoge moeilijkheidsgraad. In deel twee kan je deze gelukkig een tandje lager zetten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?