Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe achievements Halo 3 komen eraan

Halo 3 blijft populair op Xbox Live. Dit ziet Bungie ook en daarom ze willen ook veel extra content voor de game maken. Ze hadden al twee map packs ontwikkelt. Het Heroic Map Pack en de Legendary Map Pack.

Vandaag is er meer informatie vrijgekomen over nieuwe downloadable content. Bij het evenement PAX 2008 was er te zien dat Halo 3 in totaal 79 achievements had. 30 meer dan het origineel. Het is nog niet bekend wanneer we deze content kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?