Nieuwe Battlefield gratis en voor niks

EA heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe Battlefield, Battlefield Heroes, compleet gratis gaat worden. Op deze site zie je al enkele artwork van de game. Het doet denken aan Valve's Team Fortress 2. Er zijn verder nog geen screenshots.

Qua gameplay zal de Battlefield-stijl blijven. Er worden wel een hele hoop dingen makkelijker gemaakt. Dat doet EA zodat ze een bredere doelgroep kunnen krijgen. Volgens EA is deze game voor zowel de Battlefield-fan als de beginneling gemaakt.

De game zal ontwikkeld worden door Dice, die alle Battlefields al heeft ontwikkeld. Het gaat hier trouwens niet om een volwaardige sequel, maar om een spin-off.

'Waar verdiend EA zijn geld dan aan?', hoor ik je denken. Nou, honderd procent gratis is het niet. EA zal vast bonus packs ter beschikking stellen als je ervoor bètaalt. Daarnaast zal er een hoop in-game advertisements inzitten. Hier is de officiële site van Battlefield Heroes.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?