Nieuwe details van Home voor de PlayStation 3

De bèta van Home (een nieuwe, virtuele leefomgeving op de PlayStation 3) werpt zijn vruchten af. Onlangs hebben de ontwikkelaars eindelijk versie 1.0 losgelaten op de gelukkige bèta-mensen. De nieuwe versie is natuurlijk geen exacte kopie van de vorige versie, en heeft dan ook een paar nieuwe updates gekregen:

- Home staat in het menu van de PlayStation 3 nu onder de menukeuze 'PlayStation Network', waar het eerder onder 'Game' stond.
- Er is een nieuwe menu ter vervanging van de virtuele PSP.
- Een paar omgevingen hebben een nieuwe naam gekregen.
- Er is een (online) handleiding beschikbaar voor Home. Daarnaast is er nog een tutorial gemaakt, waar beginners kennis kunnen maken met de wereld van Home.
- Je kunt verder blijven spelen terwijl er een nieuwe omgeving wordt gedownload, omdat dit proces nu op de achtergrond plaatsvindt.
- Er zit een nieuwe Club-systeem in Home, waarmee je clubhuizen kunt maken waarin maximaal 32 personen met elkaar in contact kunnen komen. Helaas is deze feature niet gratis in de uiteindelijke versie, in de bèta kun je er nog wel gratis mee spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?