Nieuwe firmware 2.40 morgen beschikbaar?

Volgens het officiële Amerikaanse PlayStation forum gaat het PlayStation netwerk 24 juni rond 5 uur 's middags offline voor onderhoud. Rond 11 uur 's avond zal het weer beschikbaar zijn.

Tijdens dit onderhoud is de PlayStation Store gesloten en kunnen er geen online games gespeeld worden. Zouden we de langverwachte firmware 2.40 met In-game XMB nu eindelijk krijgen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?