Nieuwe games Blast Entertainment

De Wii voor jong en oud, maar is die leus wel waar? Blast Entertainment vindt van niet en voegt een lijst spellen toe. Hierdoor zou het hele gezin van de Wii kunnen genieten.

De spellen bekendgemaakt door Blast Entertainment zijn: Thomas the Tank Engine, Casper's Spooky Sports Day, Mr. Bean's Wacky World of Wii en Bob de Bouwer.
Deze lijst lijkt vooral gericht te zijn op de vrij jonge gamers, wat we van de games mogen gaan verwachten, laat Blast Entertainment in het midden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?