Nieuwe games ge-demaked

Er zijn dit jaar al wat goeie remakes voorbijgekomen zoals, Bionic Commando: Rearmed op Xbox Live en PSN, en Final Fantasy IV voor de DS. Maar er is nu ook een nieuwe rage in gamewereldde 'demake'.

De jongens van Independent Gaming Source zijn pas geleden een wedstrijd begonnen, en hierbij gaat het niet om oude games op te pimpen, maar nieuwe games te voorzien van een 8-bit retro-jasje. Er zijn nu al zo'n 60 games gespoofed waaronder deze versie van GTA IV.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?