Nieuwe info over Game of Thrones MMO

Geplaatst:

Er is nieuwe info bekend over de Game of Thrones MMO die momenteel in ontwikkeling is. De game speelt zich af in het Noorden, want Winterfell en The Wall komen voorbij.

Er is nog geen titel bekend voor de nieuwe Game of Thrones MMO, maar we weten wel dat de game zich afspeelt rond seizoen 4 en 5 van de serie. Roose Bolton is Warden of the North en Jon Snow en Sam Tarly bevinden zich nog steeds op The Wall. Zover tot nu toe bekend, vertolkt de originele cast de personages niet in de game. In plaats daarvan komen er andere stemacteurs die proberen de stemmen van de HBO acteurs na te bootsen. Het lijkt erop dat de MMO een verhaallijn krijgt, maar dat deze wel online is. De speler krijgt de keuze tussen een mannelijk en vrouwelijk personage om te spelen. Het personage dat niet gekozen wordt, komt alsnog voor in de game. Je speelt dus niet als een bekend personage uit de serie. Tot nu toe zijn Game of Thrones games nooit zo succesvol geweest. Denk bijvoorbeeld maar terug aan de Telltale game die gebaseerd was op de serie. Deze werd na het eerste seizoen al gecancelled.

Game of thrones mmo1

De releasedatum voor de nieuwe Game of Thrones MMO is nog niet bekendgemaakt en de ontwikkelaar heeft ook nog geen releasewindow benoemd.

Bron: Redanian Intelligence

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord