Nieuwe Metal Gear Solid in de maak

Geplaatst: 5 december 2008 14:49
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Konami heeft met Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots de legendarische franchise waardig voortgezet, zoals je al een kleine vijf maanden geleden in onze review kon lezen. Dat Konami de serie nog steeds graag voort wilt zetten is vandaag duidelijk geworden, nadat er een teaser online is gezet met een cryptische boodschap.

Zoals hieronder en op de site zelf te zien is hint de boodschap naar een nieuw Metal Gear spel. Het minst vergezocht is dat er een Metal Gear Solid spel naar de computer of Xbox 360 komt, aangezien de aan-uit knop van een de apparaten ongeveer hetzelfde teken heeft als rechts te zien is. Anderen denken dat de i weergeeft dat er een game voor de iPod (Touch) of iPhone gaat verschijnen, of op de Wii dankzij de twee i's.

Het is dus in ieder geval duidelijk dat Konami niet stilzit. Of het een volwaardige game wordt, bijvoorbeeld een Metal Gear Solid 5, of een arcade game wordt is niet duidelijk. Vooralsnog is het giswerk. Wat denk jij dat de cryptische tekens betekenen? Laat het hieronder weten.

Lees meer