Nieuwe OutRun in ontwikkeling

Een officiële bevestiging is nog niet naar buiten gebracht, maar slimme speurders zijn erachter gekomen dat de Australia's Office of Film & Literature Classification een leeftijdsaanduiding heeft gegeven voor OutRun Online.
Oudere gamers kunnen zich nog wel OutRrun herinneren, waar je in je Ferrari (met blonde schoonheid naast je) zo snel mogelijk de finish moest zien te bereiken door op tijd de verschillende checkpoints te halen.

Hoe OutRun Online er precies zal uitzien en vooral wat er te doen valt is nog onbekend. Misschien praten we hier over een online multiplayer waarin een wedstrijd wordt gereden wie het eerst alle checkpoints bereikt?

De toekomst zal het ons leren. OutRun Online wordt door THQ ontwikkeld en SEGA uitgegeven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?