Team Fortress 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 11 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe patch voor Team Fortress 2

Team Fortress 2 is het online gedeelte van The Orange Box en wordt veel gespeeld. Een minpunt was dat er zo weinig maps waren. Valve heeft vandaag een patch uitgegeven waarin nieuwe maps zitten.

De nieuwe maps zijn onder andere remakes van oude Team Fortress Classic maps. Deze heet Badlands. Daarnaast zijn er ook nog grafische aanpassingen gemaakt voor soepeler gebruik. Er is ook een grote verandering in de bestaande map Dustbowl. Er is nu nog een punt voor de aanvallers in het tweede gedeelte. Tot nu toe is deze patch alleen maar beschikbaar gesteld voor de pc. Er is nog geen datum bekend over een eventuele console patch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?