Nieuwe Portal krijgt Achievements

Portal: Still Alive is geen echt vervolg op de originele Portal. Het is een game die uit komt op Xbox Live Arcade. Deze game bevat de extra levels die de pc-gamers hebben gekregen, maar de Xbox 360 bezitters niet.

Vandaag zijn de Achievements van de game bekendgemaakt. Het zijn er maar 13, maar daarom is het ook een Xbox Live Arcade game. Klik hier om de Achievements te bekijken.

Portal: Still Alive verschijnt eind dit jaar op Xbox Live Arcade.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?