Nieuwe Wii-update beschikbaar

Als je je Nintendo Wii vandaag opstart zal je merken dat Nintendo een berichtje heeft achtergelaten voor je. Er is namelijk een nieuwe update beschikbaar voor je Wii!

In deze update zit niet veel nieuws. Ouderlijk toezicht kan nu gebruikt worden. Dit toezicht werkt samen met de PEGI-Ratings. Dit werkt alleen voor de Nintendo Wii games, GameCube games worden niet ondersteund.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?