Nieuwe Xbox Originals nu op Xbox Live

Xbox Originals is het nieuwste initiatief van Microsoft om oude Xbox titels te downloaden die je waarschijnlijk gemist heb. Zo kan je al games als Fahrenheit en Psychonauts downloaden, die je waarschijnlijk nooit meer in de winkel ziet liggen.

Vandaag zijn er twee titels bijgekomen. Guilty Gear XX # Reload kan zich aan het rijtje toevoegen en we kunnen nu ook weer met het paarse draakje Spyro spelen in The Legend of Spyro : A New Beginning. Beide games kosten 1200 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?