Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Nieuws over Tomb Raider: Underworld

SCi laat vandaag weten dat Tomb Raider: Underworld eind 2008 zal verschijnen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS. Eerst stond de game namelijk gepland voor alleen de PC,Xbox 360 en PlayStation 3. Maar nu kunnen ook de bezitters van een Nintendo DS, Wii of PlayStation 2 aan de slag met de game. Vandaar dat de game wat later verschijnt dan verwacht.

De gebeurtenissen gaan door en zetten zich voort waar Tomb Raider: Legend gebleven is. Zo zul je je weer een weg moeten klauteren in verschillenden omgevingen. Personages Zip en Allister zullen terug keren in de game. En misschien zal zelfs Winston rondzwervend in de Manor. Het gerucht gaat dat het plot gedeeltelijk op de Maya kalender is gebaseerd, en dus waarschijnlijk het einde van de levenscyclus van de tijd (de tijdlijn van de Maya-kalender eindigde in 2012).

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?