Ninja Gaiden: Dragon Sword is gold

Ninja Gaiden: Dragon Sword werd vorig jaar op de Tokyo Game Show aangekondigd voor de Nintendo DS. Het is op zich een raar idee omdat Ninja Gaiden altijd heel snel en chaotisch was. Hoe zou dat nou werken op de Nintendo DS? Screens hebben laten zien dat het goed werkt via het Top-down perspectief. De stylus wordt ook goed gebruikt. Hiermee doe je brute aanvallen.

Inmiddels heeft Tecmo, de ontwikkelaar van deze game, bekendgemaakt dat hij de gold status heeft bereikt. De game is dus af. Er is verder nog geen releasedatum bekend. We houden je op de hoogte bij Gameliner.nl

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?