Nintendo biedt excuses aan

Nintendo heeft officieel excuses aangeboden voor problemen met Nintendo Switch-controllers. Dat deed topman Shuntaro Furukawa in gesprek met Japanse investeerders.

"We bieden onze excuses aan voor problemen die onze klanten met de controllers hebben gehad", zei Furukawa. Omdat er in Amerika nog steeds een rechtszaak loopt, ging hij hier niet verder op in. De problemen met de controllers, wat drifting wordt genoemd, kwamen vorig jaar juli boven water. Gebruikers meldden een fout in de analoge stick van de controller, waardoor bijvoorbeeld de camera of het personage in de game uit zichzelf bewoog. Het enige wat Nintendo destijds zei, is dat ze "op de hoogte waren". Hoeveel gebruikers last hebben gehad van dit probleem is niet duidelijk.

onbekend

In Amerika is er een rechtszaak aangespannen tegen Nintendo. Mensen die zelf ook problemen hadden met de controllers konden zich hier ook bij aansluiten. Snel daarna begon Nintendo met het aanbieden van gratis reparaties voor de controllers.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?