Nintendo doet het goed tijdens Thanksgiving

Vorig jaar tijdens Thanksgiving heeft Nintendo in Amerika maar liefst 350.000 Wii's verkocht in één week. Dat is echter niks vergeleken met het aantal dat dit jaar over de toonbank vloog. Nintendo heeft dit jaar namelijk ongeveer 800.000 Wii's verkocht. Dat is dus al ruim het dubbele van wat ze vorig jaar verkochten.

De verkoopcijfers van de Wii zijn niet de enige die omhoog zijn gegaan tijdens Thanksgiving. De verkoopcijfers van de Nintendo DS zijn met 20% gestegen. Volgens Satoru Iwata, de president van Nintendo, komt dit doordat het slecht gaat met de economie. Hij zegt namelijk dat wanneer het slecht gaat met de economie mensen alleen het bovenste van hun verlanglijstje kopen. Gelukkig voor Nintendo staat er bij veel mensen een product van Nintendo bovenaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?