Nintendo gaat nieuwe functie Switch Online testen

-

Nintendo gaat vanaf 15:00 uur vanmiddag een nieuwe functie testen voor Nintendo Switch Online. Dit liet de uitgever onlangs weten via hun social media kanalen en een blog op de officiële website.

Bestaande leden van Nintendo Switch Online en Expansion Pack kunnen zich aanmelden voor deelname aan de tests op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De test heeft de naam 'Nintendo Switch Online: Playtest Program' en heeft betrekking op een nieuwe functie voor de Nintendo Switch Online-dienst die de uitgever gaat aanbieden voor het Switch-systeem. Wil je graag meedoen met de test, dan moet je exclusieve software downloaden naar je eigen Nintendo Switch-systeem. Wat de nieuwe functie is die Nintendo gaat testen, is nog niet bekend.

Het Nintendo Switch Online: Playtest Program vindt vandaag plaats vanaf 15:00 uur.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord