Nintendo heeft nog flink wat tijd nodig voor 'core games'

Iets waar gamers hard op hoopten tijdens de E3-conferentie van Nintendo waren de 'core-titels', dé games voor de trouwe fanbase. Helaas bleven aankondigingen destijds uit. Nintendo vraagt ons om slechts 'even' geduld te hebben, en benadrukt daarnaast ook de 'core gamer' zeker niet te zijn vergeten.

In de nieuwe Edge zegt Nintendo volop bezig te zijn met deze 'core titels' en niet alleen aan de casual gamer te denken. De 'core games' kunnen we daarentegen nog lang niet verwachten, omdat Nintendo nog wel even nodig denkt te hebben.

We have never neglected our core gamers. We still have developers working on popular core gaming franchises but we need longer to complete these games, approximately two to three years.
These games are not ready to launch in early 2009 but are being worked on by all development teams.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?