Nintendo verwijderd online records

Ondanks dat Mario Kart voor de Wii nog maar amper in de schappen ligt hebben de eerste online cheaters zich al laten zien. Er werden parcourstijden gereden die onmogelijk waren.

Het ging hierbij hoofdzakelijk om de time-trials. Door op een parcours slechts één ronde te rijden, vervolgens je auto aan de kant te zetten en te wachten, kom je in 'bug' terecht. Hierdoor wordt die rondetijd gezien als totale parcourstijd. Nintendo heeft deze onmogelijke parcourstijden inmiddels verwijderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?