Nintendo waarschuwt voor tekort aan Wii's

De Nintendo Wii is nu al een klein jaartje op de markt. Het lijkt dus denkbaar dat Nintendo de productie nu goed in handen hebben, maar niets is wat het lijkt!

Nintendo UK heeft laten weten dat de Britten rekening moet houden op een tekort aan Wii's. Nintendo zal 3,5 miljoen Wii's verschepen over de hele wereld. Nintendo verwacht dat ze nu veel meer Wii's gaan verkopen dan hun richtpunt, 14 miljoen. Ze verwachten nu da het er zo'n 17,5 miljoen gaan worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?