Nintendo werkt mogelijk aan een nieuwe Poke Ball-controller

-

Nintendo en The Pokémon Company werken volgens een in mei 2024 ingediend patent aan een nieuwe controller die eruitziet en functioneert als een Poke Ball.

Een recent gepubliceerd patent, gedateerd op 22 augustus, onthult plannen voor een Poke Ball-achtige controller die gebruik maakt van motion controls en knoppen, vergelijkbaar met een Nintendo Switch-controller of Joy-Con. De afbeeldingen in het patent tonen een ronde Poke Ball met interne hardware die lijkt op die van de Switch. Hiermee zouden spelers fysieke bewegingen en knoppen kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een Pokémon te vangen of bevelen te geven in gevechten. Bekijk hieronder de afbeeldingen die horen bij de ingediende patent:

PokemonPatent 1
PokemonPatent 2
PokemonPatent 3
PokemonPatent 4
PokemonPatent 5
PokemonPatent 6
PokemonPatent 7
PokemonPatent 8
PokemonPatent 9
PokemonPatent 10
PokemonPatent 11
PokemonPatent 12

Hoewel het idee tof oogt, is het goed om te vermelden dat Nintendo regelmatig patenten indient voor ideeën die niet altijd op de markt komen. Het is dus nog maar de vraag of deze controller ooit in onze handen terechtkomt.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord