Nintendo wilt ons laten lezen

Nintendo is van plan om gamers zover te krijgen dat ze meer boeken gaan lezen, maar niet door iedereen boeken te laten kopen. Ze hebben namelijk een makkelijkere manier bedacht.

De game genaamd "100 Classic Book Collection" waar 100 boeken staan opgeslagen zal deze taak namelijk moeten overnemen en alsof dat al niet genoeg is, kun je zelfs nog meer boeken dowloaden via de WiFi-downloadservice.

Het is natuurlijk erg handig om zoveel boeken in 1 game te hebben, maar of gamers daadwerkelijk gaan zitten lezen met hun Nintendo DS in plaats van een echt boek in de handen is nog maar de vraag. Dit zullen we pas echt te weten komen als het spel eenmaal in de winkels ligt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?