Nog een Batman game op komst

Meestal komen movie-games gelijktijdig met de bijbehorende films uit, maar met The Dark Knight is er nog steeds niets bekend over de game.

Gary Oldman, de acteur die Commissaris Gordon speelt in de laatste Batman-film, heeft al in een interview laten weten dat er wel degelijk een game komt van de film die waarschijnlijk pas zal uitkomen als The Dark Knight op Blue-ray verschijnt. Er gaan zelfs al geruchten rond dat het een sandbox-game wordt. Wie de game zal ontwikkelen is nog geheim.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?