Nog een Resident Evil film?

Resident Evil is al een succesvolle reeks op zich, zelfs zo succesvol dat er al drie films van zijn verschenen. Deze films zijn door de pers redelijk goed ontvangen en de hoofdrolspeelster is de schone Milla Jovovich. Paul W.S. Anderson is de producer van deze films en hij zit te denken aan een vierde deel, hoewel de vorige drie delen een trilogie waren.

Anderson beweert met Sony in gesprek te zijn over een volgende film. Niks is nog zeker. Het hangt er allemaal vanaf waarmee Anderson mee aankomt bij Sony.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?