Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nog meer Fallout 3 DLC na Broken Steel?

Fallout 3 is al een gigantische game op zich, maar sommige mensen kunnen geen genoeg krijgen van The Capitol Wasteland. Daarom brengt Bethesda regelmatig DLC uit voor de game. Eerder zagen we al Operation: Anchorage en The Pitt. Vanaf dinsdag kunnen we spelen met Broken Steel, waar we ook verder kunnen spelen na het einde van de hoofdverhaallijn en de levelcap naar level 30 gaat.

Voor de mensen die geen Xbox Live hebben, maar toch graag deze extra content willen, komt er een disc beschikbaar waar Operation: Anchorage en The Pitt op staan. Broken Steel staat er niet op en dat zou een goede reden hebben, volgens de verkopers. Die komt namelijk samen op een disc te staan met de uitbreiding Point Lookout. Is het vierde pakket onofficieel aangekondigd? Volgens Bethesda niet. Blijf Gameliner checken voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?