Nog meer yoga voor de tv

Het Duitse JoWooD Productions heeft aangegeven een yoga-game op de Wii uit te brengen.

De yoga-game, Wii Yoga genaamd, zal gebruikt kunnen worden met het Wii Balance Board. Verder is er nog maar weinig bekend over deze yoga-titel. Je zult een schema kunnen maken met oefeningen, variërend tussen "poses, stretches and triangular positions". Hierbij wordt je bijgestaan door een virtuele yoga-coach. Verder is er nog niet veel bekend over de game. Wii Yoga zal in het tweede kwartaal van 2009 moeten verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?