Nog voor de zomer meer PS3's dan Xbox 360's

De console war is al een tijdje aan de gang en de PlayStation 3 heeft wat achterstand op de concurrentie. Maar er is wat goed nieuws binnengekomen voor de PS3-mensen.

David Reeves, hoofd van SCEE (Sony Computer Entertainment Europe), is zeer te spreken over de verkoopaantallen van de PS3:

Wij hier bij SCEE zijn zeer te vreden over de verkoopaantallen van de PS3. In Europese landen als Spanje, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk zijn er inmiddels meer PlayStation 3's verkocht dan Xbox 360's.

In Groot-Brittannië zijn er nog altijd meer Xbox 360's verkocht dan PS3's, maar er worden op dit moment twee keer zoveel PS3's verkocht als Xbox 360's. Als deze verkoopaantallen aanblijven, dan is de kans zeer groot dat de PlayStation 3 de Xbox 360 nog voor de zomer gaat inhalen op het gebied van verkoopcijfers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?