Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nummers voor Rock Band 2 uitgelekt

In Nederland wachten we nog steeds op deel 1 van Rock Band, maar Amerikanen kunnen dit najaar al met Rock Band 2 aan de slag. Een paar dagen geleden zijn de eerste nummers uitgelekt en daar zitten flink wat rock klassiekers tussen:

Panic Attack - Dream Theater
Chop Suey - System of a Down
Give It Away - Red Hot Chili Peppers
Everlong - Foo Fighters
Kids In America - Kim Wilde
Ace of Spades - Motörhead
Hello There - Cheap Trick
Anyway You Want It - Journey
Pinball Wizard - The Who
One Step Closer - Linkin Park
Peace Sells - Megadeth
Testify - Rage Against The Machine
American Woman - The Guess Who
White Wedding - Billy Idol
You Oughta Know - Allanis Morrisette
Aqua Lung - Jethro Tull
Bad Reputation - Joan Jett
Drain You - Nirvana
Man in the Box - Alice In Chains
Spoonman - Soundgarden
We Got The Beat - the Go-Gos

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?