Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Official Nintendo Magazine becijferd Chinatown Wars

Elke maand is het weer een waar spektakel wanneer de nieuwste gamebladen in de winkels verschijnen. Net als Gameliner beoordelen zij de nieuwste spellen en worden door veel gamers gretig gebruikt bij het uitkiezen van een nieuwe aankoop. Een bekend blad is het Official Nintendo Magazine. Vandaag zijn ze met nieuwe beoordelingen naar buiten gekomen.

Het best beoordeelde spel van deze uitgave is Grand Theft Auto: Chinatown Wars, met een 9,4. De nieuwste Rockstar game blijft maar verbazen. 2 maart kon je hier nog lezen dat het spel flink profijt heeft bij het verschijnen van de nieuwe Nintendo DSi en daarvoor kon je al de trailer bewonderen.

De beoordelingen:
Grand Theft Auto: Chinatown Wars (DS) - 94%
MadWorld (Wii) - 85%
Pro Evolution Soccer 2009 (Wii) - 93%
Sonic and The Black Knight (Wii) - 78%
Don King Boxing (Wii) - 85%
New Play Control! Mario Power Tennis (Wii) - 77%
Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure (DS) - 74%
Blue Dragon Plus (DS) - 76%
Onechanbara: Bikini Zombie Slayer (Wii) - 71%
Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride (DS) - 90%
SNK Arcade Classics Volume 1 (DS) - 84%
Moto Racer (DS) - 79%
Broken Sword (DS) - 86%
Job Island (Wii) - 78%
Big Bang Mini (DS) - 84%

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?