PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Ontwikkelaar PUBG Corporation
  • Eerste releasedatum 12 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Ontwikkelaar PUBG Mobile gaat game zelf uitbrengen in India

Sinds vorige week is PUBG Mobile niet meer te spelen in India. De ontwikkelaar, PUBG Corporation, gaat de game nu zelf uitgeven om deze ban te omzeilen.

Vorige week leerden we dat de Indiase regering PUBG Mobile had verbannen. PUBG Mobile wordt uitgegeven door Tencent en India heeft daarom besloten de game te blokkeren in het land. PUBG Mobile is niet de enige app die in India geblokkeerd wordt. Andere apps die door Chinese bedrijven worden uitgegeven, zijn namelijk ook verbannen. Door dit besluit van de Indiase regering, heeft ontwikkelaar PUBG Corporation besloten om de publicatierechten van de game niet meer bij Tencent neer te leggen. PUBG Corporation wil PUBG Mobile in India zelf uit gaan brengen, zodat ze samen met de Indiase regering kan zorgen voor een passende oplossing waarbij spelers de game in India gewoon kunnen spelen, zonder dat hun privacy en veiligheid in het geding komt.

PUBG Mobile is momenteel nog geblokkeerd in India. Wanneer PUBG Corporation de game in India gaat uitbrengen, is momenteel nog niet bekend. Er wordt alleen gesproken over de nabije toekomst.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?