Ook Bloober Team CEO ontevreden met Silent Hill 2-trailer

Geplaatst: 15 februari 2024 12:55
Aangepast: 15 februari 2024 12:57
-

De meest recente Silent Hill 2-trailer zorgde voor negatieve reacties van de fans, maar ook de CEO van Bloober Team is niet tevreden met het marketingmateriaal.

In een interview met Eurogamer Polen gaf Piotr Babieno - de desbetreffende CEO van gameontwikkelaar Bloober Team - zijn mening over de Silent Hill 2-trailer die werd uitgezonden tijdens de State of Play. Hij geeft aan het niet eens te zijn met de manier hoe de trailer de aankomende remake presenteert. Het beeldmateriaal brengt in zijn ogen niet de spirit van de game over. De trailer kon rekenen op wat kritische feedback, voornamelijk vanwege de houten animaties en onaantrekkelijke visuals tijdens de combat. Piotr grapt dat hij zelf die negatieve comments had geschreven, maar geeft daarna aan dat het Konami's verantwoordelijkheid is om de game te marketen. Hij geeft aan dat als fans de 'echte game' te zien krijgen, dat ze het op een totaal andere manier zullen ervaren.

Als een reminder: hier is de veelbesproken Silent Hill 2-trailer:

Een interessante dynamiek tussen Bloober Team en Konami - gaat dit wel de goede kant op?

Bron: Eurogamer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord