Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Ook drumstelloos drummen met Guitar Hero 4 op de Wii

Drummen doe je natuurlijk het liefst zo hard en wild mogelijk. Het probleem bij een drumstel voor je console kan natuurlijk zijn dat je in al je opwinding per ongeluk het drumstel aan gort slaat. Gelukkig heb je in Guitar Hero: World Tour dan altijd nog je WiiMote en Nunchuck. En wat blijkt? Het lijkt nog goed te werken ook.

Aangezien beelden in dit geval meer zeggen dan woorden, check je hier de video.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?