Op deze datum zal Prince of Persia: Prodigy uitkomen

Het laatste volwaardige avontuur van de Prins of Persia was The Two Thrones. Sindsdien was het stil rondom de franchise. Er was al eerder een officiële aankondiging van Ubisoft en nu is er ook een releasedatum.

Er is nog geen concrete releasedatum. Wel weten we dat de game uit zal gaan komen tussen september en december van dit jaar. De game zal uitkomen op Xbox 360, PlayStation 3, PC en de Nintendo DS.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?