Originele Banjo Kazooie naar Xbox Live

Naast dat de nieuwe Banjo Kazooie: Nuts & Bolts uitkomt, zullen we ook weer kunnen genieten van de originele Banjo Kazooie die zijn hoogtijdagen had op de Nintendo 64.

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de originele game voor 1200 Microsoft Punten te koop zal zijn en zal uitkomen op 26 november. Het tweede deel van de reeks zal in begin 2009 op Xbox Live te koop zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?