Originele Fallout als gratis download

Binnenkort verschijnt de game Fallout 3, maar we moeten niet vergeten dat het succes van de Fallout-reeks elf jaar geleden is begonnen.

Om dit te vieren wordt de eerste game uit de serie, Fallout, nu aangeboden als een gratis download. Mocht je voor Fallout 3 dus niets te doen hebben, haast je dan om de game te downloaden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?