Originele Prince of Persia naar PlayStation Network

Een klein jaar geleden kwam Prince of Persia: Classic uit op Xbox Live Arcade. Deze game was qua levels precies hetzelfde als de allereerste Prince of Persia uit 1992. Voor de Xbox Live versie werd hij grafisch verbetert en uitgebreider als het gaat om aanvallen.

Nu komt deze klassieker ook naar het PlayStation Network. Het is nog onbekend wanneer hij zal komen. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?