Oude Capcom games verkrijgbaar op PSN

Op het Amerikaanse PlayStation Blog is door een medewerker van Capcom bekendgemaakt dat we in 2009 een serie oude titels kunnen verwachten voor het PlayStation Network. Deze titels zijn afkomstig van de eerste PlayStation en de PlayStation Portable.

Om welke titels het gaat is niet bekendgemaakt, maar we kunnen wel gissen naar titels als Resident Evil, Street Fighter en Monster Hunter.

Houd Gameliner in de gaten voor meer nieuws!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?