Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Oude computers kunnen Spore ook aan!

Spore is de allernieuwste game van de bedenker van De Sims en dit zal niet zomaar een game zijn. Met Spore begin je met een klein beestje en eindig je met vele planeten. Het is de evolutie die jij bestuurt!

De systeemeisen van de game zijn bekendgemaakt en dan zou je denken; dit is alleen voor NASA-pc's. Dit is niet waar. Zelfs een pc van een paar jaar geleden kan deze game aan.

WINDOWS XP
* 2.0 GHz P4 processor
* 512 MB RAM
* 128 MB videokaart met Pixel Shader 2.0
* Minimaal 6 GB vrije HDD ruimte

WINDOWS VISTA
* 2.0 GHz P4 processor
* 768 MB RAM
* 128 MB videokaart met Pixel Shader 2.0
* Minimaal 6 GB vrije HDD ruimte

In deze link vind je wat meer informatie over de comptabiliteit van deze game. Spore zal zeven september te koop zijn en we kunnen vanaf 17 juni al ons eigen beestje maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?