Packshot voor Monopoly met de bekende zakenman

Het packshot voor de nieuwe game van EA, Monopoly, is bekend. We zien eigenlijk eenzelfde soort cover als degene die op het originele bordspel pronkt, met het bekende zakenmannetje voorop. Ook zien we aan de extra informatie dat niet alleen het standaard bord, maar ook andere (wereld) borden beschikbaar zullen zijn.

Monopoly komt eind dit jaar uit voor de Nintendo Wii, pc, PlayStation 2, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?