Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Paradise City eindeloos groot

Geen laadtijden, geen menu's, gewoon free-roaming in Burnout Paradise. Complete vrijheid in de race stad Paradise City, zo heet de stad waarin je over ongeveer een maandje gaat cruisen op de PlayStation 3 en de Xbox 360.

De gedachte achter Burnout Paradise is zoveel mogelijk rellen schoppen en schade aanrichten in de stad. Wat altijd lekker is natuurlijk. Dit keer helemaal want zoals je al kunt zien op de afbeelding is Paradise City gruwelijk groot.
Kom maar op met die game!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?