Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • Ontwikkelaar Hardsuit Labs, Inc.
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Horror
  • Gameliner score -

Paradox Interactive onthult Newcomers-factie voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

De nieuwste Vampire: The Masquerade-game kent een hoop verschillende facties waar je uit kunt kiezen. Paradox Interactive onthulde onlangs de Newcomers-factie voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Uitgever Paradox Interactive onthult langzaamaan de vijf verschillende vampierenfacties die in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zitten. Een van deze facties is de Newcomers. Deze factie is erg mysterieus en niemand uit de vampierwereld weet wie zij zijn of waar zij vandaan komen. De Newcomers bestaan voornamelijk uit scholieren en jongere rebellen. De Newcomers zijn de vierde factie die in de aanloop naar de release van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zijn onthuld. De overige drie facties zijn de Pioneers, Camarilla en Baron. Later wordt de vijfde factie nog onthuld.

onbekend

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt in maart 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?