Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

PC versie Resident Evil 5 aan het eind van het jaar?

Resident Evil 5 wordt een grote titel op de Xbox 360 en PlayStation 3. Vandaag kwam er al een demo van de game op de Xbox 360. Een PlayStation 3 demo volgt volgende week. Ook een PC versie is niet ver weg van ons.

Resident Evil Horror beweert namelijk dat er een PC versie komt. Dit zou volgens hen in het Duitse blad Games Aktuell staan. Capcom heeft nog niks gezegd over een mogelijke PC versie. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie over dit gerucht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?