Pitstop van RACE Pro in februari

De racegame RACE Pro heeft van Atari een releasedatum meegekregen. Op 13 februari 2009 mogen we gaan genieten van deze game, die exclusief voor de Xbox 360 uit zal gaan komen. Amerika krijgt de game vier dagen later pas, op 17 februari. Daarnaast heeft Atari ons verteld dat we eind januari volgend jaar ook nog een demo van de game kunnen verwachten. Voor de fans dus een kans om nog eerder met de game aan de slag te kunnen gaan.

De game wordt ontwikkeld door het Zweedse SimBin, dat we kennen van onder andere de goede GTR-serie. Hopelijk kan SimBin met RACE Pro ook een goede race-ervaring bij ons afleveren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?