PlayStation 2 Slim & Lite op komst?

Dat de PlayStation 2 nog steeds razend populair is, is bekend. Opmerkelijk genoeg lijkt Sony, ondanks de komst van de PlayStation 3, de acht jaar oude console nog een make-over te willen geven.

De CEO van Sony Computer Entertainment India, Atindriya Bose, liet weten dat er een nieuwe variant van de PS2 zal komen. Deze versie moet wederom dunner worden en zal daarnaast de AC-adapter ingebouwd hebben. Aan de prijs zal niets veranderen, aan de naam wellicht wel. PlayStation 2 Slim & Lite misschien, rolt dat niet lekker van de tong?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?