PlayStation 3 Platinum komt eraan

Sony Computer Entertainment Europe heeft vandaag bekendgemaakt aan Eurogamer dat er in de toekomst zeker PlayStation 3 Platinum titels gaan komen. De Platinum reeks is er al sinds de PlayStation 1 en houdt in dat je topgames kan krijgen voor een zacht prijsje.

In Japan is Sony ook al bezig om de Platinum titels te verspreiden. Dit is de lijst voor de titels die in aanmerking komen om Platinum te worden:

- Ninja Gaiden Sigma
- Ridge Racer 7
- Mobile Suit Gundam: Target In Sight
- FolksSoul: Ushinawareta Denshou (Folklore)
- Resistance: Fall Of Man

Er is nog geen officiële releasedatum naar buiten gekomen. Zie jij hier enkele leuke games tussen of mis je er misschien eentje?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?